اهلا بكل ستات البيوت اليوم هنتعلم مع بعض طريقة عمل اللانشون فى البيت بنكهاته المختلفة لحوم أو فراخ مع الشيف توشكا اللانشون من أكثر الأطعمة المحببة للأطفال خصوصا فى سندوتشات المدرسة ، وكثير من الأمهات يخشين شراء اللانشون الجاهز لذالك نقدم طريقه سهله وبسيطه جدا لتنفيزة فى البيت بطريقة صحيه ومضمونه وكمان غير مكلفة تعالوا نشوف مع بعض
المقادير
نصف كيلو لحم أحمر ( يمكن استبدالها بالفراخ إذا أردت لانشون فراخ )
بيضة واحدة
. كوب بقسماط مطحون
. ملعقة بابريكا.
ملعقة كمون صغير
. ملعقة كبيرة ملح.
ملعقة صغيرة فلفل أسود
4 فصوص ثوم مفرومين
. نصف كوب زيتون مخلى
. ورق لورى
نشوف بعد كده مع بعض طريقة التحضير
المقادير
نصف كيلو لحم أحمر ( يمكن استبدالها بالفراخ إذا أردت لانشون فراخ )
بيضة واحدة
. كوب بقسماط مطحون
. ملعقة بابريكا.
ملعقة كمون صغير
. ملعقة كبيرة ملح.
ملعقة صغيرة فلفل أسود
4 فصوص ثوم مفرومين
. نصف كوب زيتون مخلى
. ورق لورى
نشوف بعد كده مع بعض طريقة التحضير